Usein kysyttyä

Kenelle Vivomixx sopii?
Vivomixx soveltuu kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta, jotka haluavat ylläpitää suolistonsa terveyttä tai haluavat apua suolistonsa ongelmiin. Jos kuitenkin tunnet epävarmuutta tai sinulla on yliherkkä vatsa, neuvottele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Miten Vivomixx eroaa muista maitohappobakteerivalmisteista?
Vivomixx eroaa muista valmisteista eniten bakteerien määrässä. Tavallisissa maitohappobakteerivalmisteissa on 10-20 miljardia bakteeria. Vivomixx-jauheessa on 450 miljardia ja -kapselissa 112 miljardia bakteeria per annos. Ero on siis todella merkittävä.

Tarvitsenko reseptin Vivomixx-tuotteen ostamista varten?
Reseptiä ei tarvita, sillä Vivomixx on ravintolisä.

Mikä on Vivomixx-valmisteen suositeltava vuorokausiannos?
Suositeltava vuorokausiannos on 1-4 annospussia tai 1-4 kapselia. Annospussin sisältö voidaan sekoittaa veteen, jogurttiin tai mihin tahansa muuhun kylmään hiilihapottomaan juomaan.

Mihin aikaan Vivomixx kannattaa ottaa?
Vivomixx on suositeltavaa ottaa ennen aamiaista.

Kuinka kauan Vivomixx-valmistetta kannattaa käyttää?
Vointi saattaa parantua jo 3-4 päivän käytön jälkeen, mutta parhaiten valmiste pääsee vaikuttamaan koko suolistoon kun sitä käytetään 2-3 viikon ajan. Tuotetta voi kuitenkin käyttää päivittäin arjessa hyvän suolistoflooran ylläpitoon.

Sisältääkö Vivomixx allergeeneja?
Vivomixx on gluteeniton, laktoositon, soijaton ja lisäaineeton, eikä se sisällä synteettisiä makeutusaineita.

Miten Vivomixxia säilytetään?
Vivomixx pitää säilyttää jääkaapissa (2-8  ̊C), mutta viikko huoneenlämmössä ei vaikuta tuotteen tehokkuuteen. Korkeita lämpötiloja (>25  ̊C) on kuitenkin syytä välttää. Säilytäthän tuotteen lasten ulottumattomissa.

Voiko Vivomixx-valmistetta käyttää antibioottikuurin aikana?
Vivomixx-valmistetta voidaaan käyttää samanaikaisesti antibioottien kanssa, mutta niiden ottaminen kannattaa ajoittaa mahdollisimman kauas toisistaan.

Onko Vivomixx-valmisteella haittavaikutuksia?
Vatsan turpoaminen käytön alussa on yleinen haittavaikutus, joka johtuu suoliston mikrobiflooran sopeutumisesta uusiin bakteereihin.

Voiko Vivomixx-valmistetta käyttää raskauden aikana?
Tähän mennessä ei ole todettu haittavaikutuksia, mutta suosittelemme kysymään aina neuvoa lääkäriltä ennen kuin mitään valmistetta käytetään raskauden aikana.

 

Onko sinulla kysymys, johon et löytänyt vastausta tästä sivulta?
Laita meille sähköpostia osoitteeseen info@vahvakauppa.fi ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.