Usein kysyttyä Vivomixxista – VAHVA kauppa

Toimitus 2-5 arkipäivää lähetyksestä. Ei toimituskuluja yli 100 euron tilauksille!

Usein kysyttyä Vivomixxista

Kenelle Vivomixx sopii?
Vivomixx soveltuu kaikille ikään katsomatta. Jos kuitenkin tunnet epävarmuutta, neuvottele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä. Yli 15-kiloiselle lapselle voi antaa kokonaisen annospussin, mutta sitä kevyemmille kannattaa aloittaa 1/3 tai puolikkaasta pussista.

Miten Vivomixx eroaa muista maitohappobakteerivalmisteista?
Vivomixx eroaa muista valmisteista eniten bakteerien määrässä. Tavallisissa maitohappobakteerivalmisteissa on 10-20 miljardia bakteeria. Vivomixx-jauheessa on 450 miljardia ja -kapselissa 112 miljardia bakteeria per annos. Ero on merkittävä ja tuotteiden teho perustuu bakteerien määrään.

Tarvitsenko reseptin Vivomixx-tuotteen ostamista varten?
Reseptiä ei tarvita, sillä Vivomixx on ravintolisä.

Mikä on Vivomixx-valmisteen suositeltava vuorokausiannos?
Suositeltava vuorokausiannos on 1-4 annospussia tai 1-4 kapselia. Annospussin sisältö voidaan sekoittaa veteen, jogurttiin tai mihin tahansa muuhun kylmään ja hiilihapottomaan juomaan. Mikäli koet, ettet tarvitse kokonaista pussia päivässä, voit jakaa pussin useammalle päivälle.

Mihin aikaan Vivomixx kannattaa ottaa?
Vivomixx on suositeltavaa ottaa ennen aamiaista.

Kuinka kauan Vivomixx-valmistetta kannattaa käyttää?
Voinnissa saattaa tapahtua muutoksia jo 3-4 päivän käytön jälkeen, mutta parhaiten valmiste pääsee vaikuttamaan kun sitä käytetään 2-3 viikon ajan. Tuotetta voi myös käyttää arjessa päivittäin, mikäli tilanne vaatii.

Sisältääkö Vivomixx allergeeneja?
Vivomixx on maidoton, gluteeniton, laktoositon, soijaton ja lisäaineeton, eikä se sisällä synteettisiä makeutusaineita. 

Miten Vivomixxia säilytetään?
Vivomixx pitää säilyttää jääkaapissa (2-8  ̊C), mutta viikko huoneenlämmössä ei vaikuta tuotteen tehokkuuteen. Korkeita lämpötiloja (>25  ̊C) on kuitenkin syytä välttää. Säilytäthän tuotteen lasten ulottumattomissa. Vivomixx varastoidaan meillä kylmässä, mutta toimitus ei ole kylmäkuljetus. Tuotteelle ei kuitenkaan ehdi tapahtua mitään toimitusaikojemme puitteissa. Noudathan tuotteesi noin viikon sisällä lähetyksestä.

Voiko Vivomixx-valmistetta käyttää antibioottikuurin aikana?
Vivomixx-valmistetta voidaan käyttää samanaikaisesti antibioottien kanssa, mutta niiden ottaminen kannattaa ajoittaa mahdollisimman kauas toisistaan.

Onko Vivomixx-valmisteella haittavaikutuksia?
Vatsan turpoaminen käytön alussa on mahdollinen haittavaikutus, joka johtuu suoliston mikrobiflooran sopeutumisesta uusiin bakteereihin, mutta tasoittuu ajan myötä.

Voiko Vivomixx-valmistetta käyttää raskauden aikana?
Tähän mennessä ei ole todettu haittavaikutuksia, mutta suosittelemme kysymään aina neuvoa lääkäriltä ennen kuin mitään valmistetta käytetään raskauden aikana.

Lisätietoja myös maahantuojalta info@medans.fi.

Onko sinulla kysymys, johon et löytänyt vastausta tältä sivulta?
Laita meille sähköpostia osoitteeseen info@medans.fi ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.